Sede de PEMSA PEMSA Contacto


 

 

 

Visita a la Delegació de la C.V. - Brusel.les

PEMSA visita la capital comunitària per a estudiar les possibilitats de cooperació amb la Fundació.


Extracte de la nota de premsa de la Fundació Comunitat Valenciana - Regió Europea.


Brussel·les, 1 de febrer del 2005.

L'Oficina valenciana a Brussel·les ha oferit a l'empresa municipal Promoció Econòmica de Moncada S.A. (PEMSA) col·laborar tant en la captació de socis internacionals per a realitzar projectes europeus, com en la difusió dels resultats dels projectes en execució.

Este ha sigut el primer contacte que han mantingut el representant de PEMSA i agent de desenvolupament local, Diego Romà, el director general, Juan Manuel Revolta, i els tècnics de l'oficina encarregats de la gestió de projectes. Durant esta reunió, Revolta va mostrar a Romà les instal·lacions de l'Oficina a Brussel·les i la idoneïtat d'estes per a reunions de consorcis, de treball i per a la realització d'esdeveniments de difusió internacional de projectes.

Personal de PEMSA junt amb membres de la Delegació de la Comunitat Valenciana a Brussel·les i el seu director general, Juan Manuel Revuelta .

Una de les propostes que establix la nova gobernanza europea és descentralitzar l'aplicació de les polítiques europees el que convertix als ajuntaments en receptors i gestors ideals de fons europeus. Seguint este fi descentralitzador i l'estratègia ja iniciada entre la Fundació i la Federació Valenciana de Municipis i províncies, el director va oferir el seu assessorament tècnic per a col·laborar en la gestació de projectes que permeten a la ciutat de Moncada rebre finançament comunitari.

L'Oficina de la Comunitat Valenciana a Brussel·les també ha oferit a l'organització de Moncada col·laborar en la busca de socis internacionals per a la realització de projectes. La ubicació a Brussel·les de l'Oficina ha permés que la delegació valencià compte amb una àmplia xarxa de contactes entre les més de 250 regions que componen l'Europa de l'ampliació.
PEMSA gestiona des de fa anys la participació de l'ajuntament i entitats de Moncada en diferents programes europeus. La seua experiència ha permés la creació d'una llarga xarxa de socis entre diferents països europeus, tant membres com veïns de la UE, a destacar els llaços creats amb diferents entitats de Moldàvia i Romania, i Moncada.