Sede de PEMSA PEMSA Contacto


 

 

 

Go East Partenariat 2004

Logo Go East Partenariat 2004

L'Ajuntament de Moncada (València), a través de l'empresa municipal Promoció Econòmica de Moncada, S.A. (PEMSA), ha participat en l'organització de la trobada d'empreses “Go East Partenariat 2004” que va tindre lloc en la ciutat de Säla (Suècia) els passats dies 7 i 8 de juny del 2004.

Per la seua banda, l'organització de la trobada ha obert una pàgina Web en què trobarà informació contínuament actualitzada:

http://www.euroinfo.se/GoEast


Estes trobades constituïxen una excel·lent oportunitat per a estendre les relacions comercials de qualsevol tipus, com ara acords de vendes, nous productes, representació, Joint Venture, Capital Venture, subcontractació, suport transnacional de cooperació, transferència tecnològica, penetració en altres mercats per cooperació, etc.


Sala en què van tindre lloc les entrevistes entre les 400 empreses dels països participants. Säla (Suècia).


Tal esdeveniment va reunir al voltant de 400 xicotetes i mitjanes empreses (en avant pimes) de la Unió Europea, Europa Oriental, Orient Mitjà i Àsia amb la finalitat d'incentivar els intercanvis comercials entre elles, participant empreses dels següents 23 països:
- Unió Europea: Suècia, Dinamarca, Espanya, Regne Unit, França, Alemanya, Grècia, Irlanda i Holanda, a més dels ja llavors acabats d'ingressar en la Unió Europea Letònia, Lituània, Estoniana i Polònia.
- Espai Econòmic Europeu: Noruega.
- Països De l'Est d'Europa: Croàcia, Montenegro i Kosovo.
- Comunitat d'Estats Independents: Rússia, Ucraïna, Kazakistán i Uzbekistan.
- Àsia: Índia, Sri Lanca, Tailàndia, Xina i Vietnam..

El país amb major representació de pimes va ser Suècia (amb unes 150 empreses), contribuint la resta dels països amb una mitja de 15 empreses cada u.

L'empresa pública de l'Ajuntament de Moncada Promoció Econòmica de Moncada S.A. (PEMSA), organitzant la representació espanyola en esta trobada, es va encarregar de coordinar i recolzar la participació d'una quinzena d'empreses industrials i de servicis relacionades amb els següents sectors econòmics:

1. Productes metàl·lics, maquinària i ferramentes.
2. Treball en la fusta/moble.
3. Electrònica i tecnologia de la informació i la comunicació.
4. Alimentació i beguda.
5. Turisme.
6. Productes i servicis per a discapacitats.

Reunión de las entidades participantes en el encuentro de empresas


Al maig del 2003 va tindre lloc en Vasteras (Suècia) una va reunir dels entitats participants en la trobada d'empreses. En la fotografia s'arreplega un article relacionat amb esta va reunir aparegut en la premsa local.