Sede de PEMSA PEMSA Contacto


 

 

 

Vista responsable Euroinfocentre Varsovia

Com a part de les actuacions de l'empresa municipal PEMSA en suport a la internacionalització de les empreses industrials i de servicis de Moncada, els dies 18 i 19 de novembre del 2004 el senyor Andrzej Szewczyk, director de l'EuroInfoCentre (EIC) de Varsòvia (Polònia), va realitzar una presentació i una sèrie de visites a empreses dels polígons de Moncada sobre les oportunitats de negoci i inversió que oferix el mercat polonés a l'empresariat valencià. Esta visita s'emmarca dins de la campanya d'ampliació de la Unió Europea.

Com és ben sabut, hi ha un creixent interés en els països d'Europa De l'Est, incrementat encara més per la seua recent incorporació en la Unió Europea l'1 de maig del 2004. Es tracta de mercats tradicionalment poc coneguts per les nostres empreses, en el que es podrien aprofitar les potencialitats que oferix.

El senyor Andrzej Szewczyk, que parla castellà perfectament, va dur a terme les actuacions següents:
Dijous 18 de novembre del 2004, sopar-presentació i torn de preguntes i debat amb empresaris de la localitat en un conegut restaurant del polígon industrial Moncada III.
Divendres 19, al llarg de tot el dia, el senyor Andrzej Szewczyk va mantindre una desena de visites i reunions personalitzades amb els gerents d'empreses en les pròpies instal·lacions d'empreses que prèviament van concertar a través de PEMSA la visita. Després d'estes visites, l'EIC remetrà informació sobre els contactes empresarials requerits per cada empresa de Moncada. Una d'estes visites va ser filmada per un equip del programa “Europa al dia” del canal Punt Dos de Televisió Valenciana que va ser emés el dia 8 de gener del 2005.

Responsable del EIC de Varsovia Andrzej Szewczyk.

Responsable del EIC de Varsovia Andrzej Szewczyk.


L'alcaldessa de Moncada SRA Concha Andrés i el tinent d'Alcaldia En Modest Pascual, van rebre el responsable de l'EIC de Varsòvia Andrzej Szewczyk.

Visita a la empresa INDESPAN


Visita a l'empresa INDESPAN i gravació d'un reportatge del programa "Europa al dia" del Canal Punt Dos de Televisió Valenciana.

Visita a la empresa SOLYMAN.


Visita a l'empresa SOLYMAN.

Reunión en la empresa Industa


Reunió en l'empresa Industa.

Visita a la empresa RAYLO


Visita a l'empresa RAYLO.
HIDRAGRUP
HIDRAGRUP
Visita a la empresa AGFRA.
Visita a l'empresa AGFRA.