Sede de PEMSA PEMSA Contacto


 

 

 

Activitats del projecte - Cahul i Galati

Al llarg dels 18 mesos que ha durat el desenvolupament del projecte, l'equip de l'Ajuntament de Moncada-PEMSA ha realitzat un total de 6 desplaçaments a la zona, incloses dos reunions de direcció (Steering Committee). L'objecte era coordinar les actuacions entre els socis del projecte i preparar la realització dels objectius del projecte: la creació d'un centre d'empreses (Business Center of Cahul, BCC) i una xarxa transnacional de cooperació empresarial.

D'altra banda, s'han mantingut contactes amb la reduïda colònia espanyola a Moldàvia, en particular amb el director general d'Unió Fenosa Moldova D. Ignacio Ibarra i la Fundació Unió Fenosa, així com amb el gerent de l'empresa Black Siga Ibèrica. En tals contactes, s'ha trobat un interessant suport per a les activitats d'implementació del projecte.

A Romania s'han mantingut reunions amb l'Ambaixada d'Espanya a Bucarest i la seua Oficina Comercial en què s'ha informat puntualment sobre l'evolució de les activitats del projecte, així com amb altres entitats públiques romaneses a fi de difondre el projecte i reforçar les activitats del mateix.
En un d'estes trobades, l'ambaixador d'España a Romania D. Jesús Atienza va esmorzar amb la delegació de l'Ajuntament de Moncada i un grup d'empresaris que van prendre part en la primera trobada transnacional de pimes celebrat en Cahul i Galati al novembre del 2004.

Una vegada finalitzat oficialment el projecte al maig 2005, l'Ajuntament de Moncada-PEMSA prosseguix en el seu suport al Centre d'Empreses de Cahul per mitjà de:

  1. Participació en nous projectes transnacionals amb els antics socis d'este projecte.
  2. Difusió del resultat del projecte per mitjà de publitramesa, notes de premsa, presentacions, reportatges de TV, programes de ràdio, etc.
  3. Suport en la consolidació de contactes institucionals entre els socis romanesos i moldaus amb altres públiques de la Comunitat Valenciana.
  4. Manteniment dels vincles empresarials fruit de la missió empresarial celebrada al novembre del 2004.