Sede de PEMSA PEMSA Contacto


 

 

 

Activitats del projecte - Moncada

Al llarg del projecte, un equip de quatre funcionaris moldaus representant a les diverses administracions públiques de la Ciutat i el Raion de Cahul (Moldàvia) han realitzat nombroses visites a institucions i conegut una selecció de bones pràctiques per a implementar futurs projectes en el seu país. El nostre col·legues moldaus han passat un total de 56 dies repartits en tres estades (febrer i novembre en 2004; abril 2005).

Les tasques a Moncada se centraven en dos aspectes. D'una banda, treballar i discutir sobre els accions a desenvolupar per a complir els objectius del projecte. Per un altre, l'aspecte formatiu, tant dut a terme per personal de PEMSA com per mitjà de nombroses i interessants visites d'estudi a entitats públiques, universitats, bones pràctiques d'Agències de desenvolupament local a la Comunitat Valenciana, Organitzacions empresarials, Cambra de Comerç de València, Parc Tecnològic de València, IMPIVA, Secretaria Autonòmica de Relacions amb la Unió Europea i Cooperació al Desenvolupament, Subdirecció d'Estudis del Gabinet de l'honorable president de la Generalitat Valenciana, CEEI València...

Al mateix temps, s'ha incentivat l'inici de relacions institucionals a fi a fomentar nous projectes entre la Comunitat Valenciana i el Raion de Cahul, així com els socis romanesos del projecte (Galati County Council i la Cambra de Comerç de Galati/Euro Info Centre.