Sede de PEMSA PEMSA Contacto


 

 

 

Difusió en Medis del Projecte

Els socis participants en el projecte TACIS han atorgat gran importància a la difusió del projecte en els mitjans de comunicació, tant de la Comunitat Valenciana, com dels páises participants (Moldàvia i Romania), celebrant rodes de premsa i anunciant per mitjà dels mitjans oportuns els esdeveniments relacionats. En tots estos esdeveniments s'ha informat que este projecte ha sigut cofinançat per la Comissió Europea.

Rodes de premsa i Televisió

 

Mitjans de comunicació moldaus van cobrir la inauguració oficial del Centre d'Empreses de Cahul (23 de maig 2005)

 Novembre 2004. Roda de premsa celebrada en Galati amb motiu de la primera trobada d'empreses de Moncada i romaneses. En la imatge el tinent alcalde de l'Ajuntament de Moncada D. Modest Pascual i Sanjaime, el vicepresident del Consiliul Judetului Galati Victor Paul Dobre i el gerent de PEMSA D. José Ignacio Orero Lillo.

 

Maig 2005. Roda de premsa del tercer steering Committee en Galati.

Personal de PEMSA entrevistat per la televisió local de Cahul (Moldàvia) sobre les activitats del projecte (setembre 2004).

RÀDIO.

Ràdio. L'alcaldessa de Moncada Sra Concha Andrés va ser entrevistada sobre el projecte en un espai informatiu de l'emissora Ràdio Manises 105.7 FM el 5 de juliol del 2005.

Notes en premsa escrita de la Comunitat Valenciana.