Sede de PEMSA PEMSA Contacto


 

 

 

2ª Reunió Transnacional

Al desembre del 2004 va tindre lloc la segona reunió transnacional del projecte TACIS, que es va celebrar a Moncada (València), en la que van participar representants dels tres països socis del projecte (Romania, Moldàvia i Espanya).

Durant l'estada dels representants dels socis del projecte, es van celebrar diverses visites a organismes oficials com la Secretaria Autonòmica de Relacions amb la Unió Europea i Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat Valenciana, l'Institut Valencià d'Exportació (IVEX), la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de València, trobades amb empresaris de la ciutat de Moncada, visita a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València...

Estes reunions van tindre com a objectiu presentar i donar a conéixer el projecte, alhora que es van fomentar les relacions comercials entre els països participants i es va promocionar la Comunitat Valenciana entre estos països.

Durante su estancia en Valencia, los participantes llevaron a cabo interesantes reuniones institucionales tanto para la difusión del proyecto, como para la presentación de sus respectivas entidades. En la foto, reunión con el Presidente de la Cámara de Comercio, Industria y Navegación de Valencia D. Arturo Virusque.

 

Reunió Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de València

Visita a l'IVEX (Institut Valencià de l'Exportació)

 

Reunió amb el Delegat del Govern central en la Comunitat Valenciana D. Antoni Bernabé.

Visita al Centre Especial d'Ocupació de PEMSA.

 Visita a la Secretaria Autonòmica de Relacions amb la Unió Europea i Cooperació al Desenvolupament. En la foto, personal de PEMSA i els socis participants junt amb la directora general de Cooperació de la Generalitat Valenciana Sra. Carmen Dolz.

Visita a la Casa Comuna de la Reial Séquia de Moncada.

Reunió del 2n Steering Committee en el saló de plens.