Sede de PEMSA PEMSA Contacto


 

 

 

Misió Empresarial

Empresaris de Moncada participen en la primera missió comercial espanyola a Moldàvia.


Una delegació de l'Ajuntament de Moncada, encapçalada pel tinent d'alcaldia Modest Pascual, va dur a terme a principis de novembre del 2004 la primera missió empresarial espanyola a Moldàvia, en el marc del projecte de cooperació empresarial Tacis implementat a Moldàvia i Romania.

La delegació de l'Ajuntament de Moncada posa junt amb l'ambaixador d'Espanya a Romania, D. Jesús Atienza, el director general d'Unió Fenosa a Moldàvia, D. Ignacio Ibarra i la responsable de l'Oficina Comercial de l'Ambaixada SRA Rosa Sánchez-Yebra.8 de novembre del 2004.


En esta missió empresarial, organitzada per l'empresa municipal PEMSA, han participat 8 pimes de Moncada dels sectors metalmecánic, turisme, software, construcció i enginyeria, realitzant-se trobades programades amb al voltant de 60 empreses en les ciutats de Galati i Bucarest a Romania, i Cahul i Chisinev a Moldàvia.

En les dites ciutats, la delegació de l'Ajuntament de Moncada, ha tingut diverses trobades oficials amb representants romanesos i moldaus, entre els que destaquen el viceministre d'Economia de Moldàvia Constantin Dumitriu, l'ambaixador d'Espanya a Romania D. Jesús Atienza i l'Oficina comercial de l'Ambaixada d'Espanya a Bucarest, així com representants locals i regionals de Galati i Cahul.

Dos de les taules de negociació realitzades durant la missió comercial.