Sede de PEMSA PEMSA Contacto


 

 

 

Interprise IND-TECH 2005

INTERPRISE IND-TECH 2005
Estocolomo, 17-18 d'octubre del 2005

L'Ajuntament de Moncada (València), a través de l'empresa municipal Promoció Econòmica de Moncada, S.A.U.(PEMSA), participa en el projecte "CROSSBO" cofinançat per la Comissió Europea, el qual té com a finalitat fomentar contactes transnacionals empresarials en el marc de la recent ampliació de la Unió Europea.

En este sentit, es va realitzar la trobada d'empreses del sector metalmecánico INTERPRISE IND-TECH 2005 a Estocolm (Suècia) els dies 17 i 18 d'octubre del 2005. Este esdeveniment es celebrarà paral·lelament a la Scandinavian Technical Fair and Scanautomatic, que durà fins al 21 d'octubre.

Per la seua banda, l'organització de la trobada ha obert una pàgina web en què trobarà notícies de l'esdeveniment i informació contínuament actualitzada sobre les empreses participants en el mateix:

http://www.euroinfo.se/Crossbo

Dit esdeveniment va reunir al voltant de 200 empreses dels següents països de la Unió Europea: Suècia, Espanya, Regne Unit, Alemanya, Txèquia, Letònia, Lituània, Estoniana i Polònia; de l'Espai Econòmic Europeu: Noruega i d'Europa De l'Est: Rússia, Ucraïna i Romania. Addicionalment, va estar prevista la participació d'un pavelló amb més d'un centenar d'empreses de Xina.

PEMSA, organitzant la representació espanyola en esta trobada, s'encarregà de coordinar i recolzar la participació d'empreses industrials i de servicis del sector metalmecánic, que comprén:

  1. Maquinària i equips.
  2. Productes i components de metall (peces fabricades/components mecànics).
  3. Enginyeria de disseny, programari i I+D+I.
  4. Proveïdors d'acer.
  5. Logística i manipulació de material.

INFORMACIÓ D'INTERÉS:
Els gastos de transport, estada i allotjament van a càrrec de cada empresa. En este sentit, PEMSA coordina la reserva d'un hotel adequat a les necessitats al grup d'empreses que participen des d'Espanya, les quals estaran en tot moment assistides i coordinades per personal de PEMSA durant l'esdeveniment, que disposarà un punt de suport i informació en el certamen.

Inscripció per empresa: gratuïta per al primer participant (participant addicional per empresa: 175 euros.)

Inclou:

Accés a l'Interprise IND-TECH 2005 i al Scandinavian Technical Fair and Scanautomatic.
Esmorzars durant els dies 17/10 i 18/10 i sopar-gala de benvinguda el dia 18/10.
Gestió de reserves de reunions amb altres empreses.
Entrega de catàlegs i informació constantment actualitzada sobre l'esdeveniment.
Servici de traducció (la majoria de les trobades seran en anglés).

PROGRAMA D'ACTIVITATS:
Dissabte 15 d'octubre del 2005: Trasllat a Estocolm via aèria.
Domingo 16 d'octubre del 2005: Visita turística a Estocolm (opcional, a sufragar per cada participant).
Dilluns 17 d'octubre del 2005: Inauguració oficial de la trobada, reunions d'empreses, sopar gala de benvinguda.
Dimarts 18 d'octubre del 2005: 9:00-16:00 Reunions d'empreses.16:00 Clausura oficial de la trobada.
Dimecres 19 d'octubre al divendres 21 d'octubre del 2005: possibilitat d'assistir al Scandinavian Technical Fair and Scanauto

 

 

Reunió preparatoria del IND-TECH celebrada per els socis dels 14 països participants en el projecte CROSSBO en la ciutat de Halle (Alemanya) el 1 i 2 de Setembre 2005.