Sede de PEMSA PEMSA Contacto


 

 

 

Introducció

Logo del Proyecto Crossbo

Projecte CROSS-BO

NOVES OPORTUNITATS DE COOPERACIÓ TRANSFRONTERERA EN L'EUROPA AMPLIADA
Juny 2004-juny 2006

Més de 750 pimes dels sectors de la fusta/moble i metalmecánic representant 13 països europeus participaran en una sèrie d'esdeveniments i seminaris per a l'establiment de relacions empresarials durant els pròxims mesos per mitjà del projecte Cross-Bo finançat per la Direcció General d'Ampliació de la Comissió Europea.

Promoció Econòmica de Moncada S.A.U.(PEMSA) participa en el projecte Cross-Bo, liderat per l'EuroInfoCentre de la regió de Mälar, Suècia, el qual ha sigut un dels sis projectes seleccionats d'entre més de 60 presentats a la convocatòria de la Direcció General d'Ampliació del programa “Pan-European Business Co-operation Schemes” en el marc de la recent ampliació de la UE.

El projecte forma part del programa PHARE. El seu pressupost total aconseguix 1,2 MEuro. Cross-Bo implica la participació de pimes dels sectors de la fusta, moble i metalmecánico dels següents 13 països: Suècia, Regne Unit, Alemanya, Polònia, Estoniana, Espanya, Noruega, Lituània, Letònia, Txèquia, Romania, Rússia i Ucraïna.

Reunión de los socios del proyecto KLAIPEDA ( Lituania )

Reunió dels socis del projecte KLAIPEDA ( Lituania ) el 12 i 13 de setembre 2004

Reunión de los socios del proyecto KLAIPEDA ( Lituania )


"L'objectiu del projecte és ajudar a les pimes a aprofitar les oportunitats generades per l'ampliació de la Unió Europea desenvolupant una sèrie d'activitats i esdeveniments que els proporcionaran l'oportunitat d'establir partenariats estratègics i cooperació empresarial transfronterera", afirma la directora del projecte Christina Söderström de l'EIC de la regió de Mälar, Suècia.

Tres esdeveniments business-to-business seran duts a terme pel projecte Cross-Bo.

El primer esdeveniment serà un Interprise del sector de la fusta i moble, organitzat pel Technologiezentrum Warnemünde, Alemanya, el qual se celebrarà del 26 al 29 d'abril del 2005.

El segon esdeveniment, a l'octubre del 2005, serà un altre Interprise combinat amb una fira del sector metalmecanic, el qual tindrà lloc a Suècia, sent coordinat per l'EuroInfoCentre de la regió de Mälar, Suècia.

Finalment, un esdeveniment Business-to-Business (B2B) incloent una subhasta on line serà desenvolupat per al Regne Unit i coordinat per l'EuroInfoCentre de Durham en l'hivern de 2006.

A més, es van a organitzar a Moncada tres seminaris sobre aspectes legals d'interés per a la internacionalització de les pimes, estant previst el primer d'ells al febrer del 2005.

Reunió de socis dels 14 països participants en el projecte CROSSBO.
Varsovia. Marzo 2005.

El projecte Cross-Bo està basat sobre provades metodologies establides des de fa 15 anys per la Comissió Europea, posades al dia per mitjà de la tecnologia actual. Cross-Bo també fa ús extensiu del potencial i experiència de la xarxa d'Euro Info Centres de la DG d'Empresa de la Comissió Europea facilitant la internacionalització de les pimes. Diversos projectes semblants han sigut reeixidament portats a terme per tots els socis del projecte Cross-Bo.


Per a major informació i manifestar el seu interés en el projecte Cross-Bo, per favor contacte amb Mrs Christina Söderström, Project Leader, Euro Info Centre Mälar regió, Suècia, tel. +46 21 10 78 64, fax +46 21 10 78 69, e-mail: christina@eiv.u.se o bé amb el seu soci local del projecte Cross-Bo, Diego Roma Bohorques, PEMSA-Ajuntament de Moncada, Pl. Mestre Palau 17, 46113 Moncada (València) tel +34 961 930 043, fax +34 961 301 051, e-mail: pemsa@pemsa.org