Sede de PEMSA PEMSA Contacto


 

 

 

Aula Noves Tecnologies

Des de 1999, Promoció Econòmica de Moncada, S.A. (PEMSA) oferix cursos subvencionats d'informàtica. Estos cursos tenen una duració de 30 hores i s'impartixen en un ampli palmito d'horaris a fi de facilitar la participació de l'alumnat.

Per a impartir estos cursos PEMSA compta amb dos aules d'informàtica completament equipades, dotades amb setze equips informàtics per a l'alumnat, una posició per al professor, un monitor de 39 polzades i connexió a Internet.

L'oferta formativa de l'Aula d'Informàtica se centra en els cursos següents:

Programació  22 de octubre - 30 de enero 2008  novetats

HORARIO       DIAS    CURSO
09’30 – 11’00 L y X    Windowx xp
20’00 – 21’30 M y J    Windows xp

20’00 – 21’30 L y X    Internet

 

El calendari de impartició de cursos s´actualitza constantment. Per obtindre més informació sobre els cursos poden dirigir-se a PEMSA en la Plaça Mestre Palau nº 17 de Moncada (Mercat Vell), cridar al 961 390 043 o contactar per correu electrónic a pemsa@combios.es .

AULA iNFORMATICA 1


Llars Connectades (Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme)
Correu electrònic: accés.internet@mityc.Es


Finalitat: Finançar les famílies l'adquisició d'equipament informàtic i connexió a Internet de banda ampla en la llar per a impulsar la seua utilització com a instrument educatiu.

Beneficiaris: Residents en territori espanyol que tinguen a càrrec seu alumnes matriculats en centres d'ensenyança de règim no universitari (general o especial), tant públics com concertats.

Inversions finançables: Adquisició d'ordinador i connexió de banda ampla a Internet durant un any amb un import màxim d'1.000 €. En el cas de famílies nombroses este import s'eleva a 1.200 €.

Característiques del crèdit: tipus d'interés del 0%; devolució en 36 mesos; sense comissions ni garanties addicionals hipotecàries ni dineràries.

Entitats de crèdit col·laboradores: Per Resolució de 8 d'agost del 2005 del secretari d'Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació es va realitzar una convocatòria per a seleccionar tres entitats de crèdit i establir amb elles convenis de col·laboració. Han sigut triades les propostes presentades per les entitats següents:
BANC ESPANYOL DE CRÈDIT
U.T.E. SECA-CAIXES Llars connectades*
CAIXA D'ESTALVIS I PENSIONS DE BARCELONA “la Caixa”

Data de la firma dels convenis: 23-11-2005
Pressupost: 100.000.000 €
* U.T.E. formada per: Caixa Madrid, Caixa de Burgos, CajaSur, Caixa de Guadalajara, Caixa Rioja, Caixa Catalunya, Caixa Múrcia, Caixa d'Estalvis d'Ontinyent, CajAstur, SA nostra, La Caixa de Canàries, Caixa Canàries, Caixa Segòvia, Caixa Terrassa, Caixanova, Caixa Penedés, Ibercaja, CAI, CAM, Caixa Galícia, Caixa de Jaén, BBK, Caixa Espanya, La Muntanya, Kutxa, Unicaja i Caixa Duero.

Formularis:
Informació general
Imprés a omplir per l'establiment comercial

Model de certificat del centre educatiu
Distribució d'alumnes per CC.AA.

Internauta                                              Imagen Toni

Cursos de formació gratuïts en què s'ensenyarà el maneig d'Internet.

Per a realitzar la reserva pots cridar al 012, o dirigir-te a qualsevol oficina PROP
Al finalitzar tots els cursos d'Internet, obtindràs un Certificat Bàsic d'Internet (UBI) que acreditarà que has superat el nivell suficient per a familiaritzar-te i usar Internet.
Amb el Certificat Bàsic d'Internet (UBI) podràs disposar de descomptes en les tarifes de contractació d'una línia d'accés a Internet. Ho podràs veure en detall en AJUDA.NET