Sede de PEMSA PEMSA Contacto


 

 

 

Ampliació Pol. Moncada III

L'Ajuntament de Moncada, a través de l'empresa municipal Promoció Econòmica de Moncada S.A. U.(PEMSA), està ultimant les gestions per a l'inici de la "Ampliació del polígon industrial Moncada III".

La dita ampliació contempla la creació d'una superfície industrial de 820.000 m2, dels quals 492.000 correspondran a parcel·les industrials, estant prevista la implantació de 200 empreses i la generació de 400 ocupacions directes.

L'ampliació del polígon es durà a terme sobre l'actual polígon industrial Moncada III, operatiu des de l'any 2000, el qual compta amb una superfície industrial de 270.000 m2, creant-se d'esta manera un important pol. industrial i de servicis a l'Horta Nord de més d'un milió de metres quadrats en el que s'assentarà un mix industrial equilibrat representatiu de les principals activitats industrials de la Comunitat Valenciana.

Com principal tret nou, este polígon comptarà amb una completa àrea integral de servicis per a les empreses del mateix de 44.000 m2, sent el primer d'esta classe en tot l'Estat dotat amb tals prestacions. Esta àrea de servicis estarà integrada per un autoport, un ecoparc industrial, un centre d'empreses (dotat de clínica laboral, entitats financeres, oficines proxi, guarderia, saló d'actes, sales de videoconferències i aules de formació), un viver d'empreses, una àrea d'oci i un Centre Especial d'Ocupació.

Donada el seu fàcil accés des del By Pass, este polígon permetrà la reubicació d'empreses situades tant en el nucli urbà de Moncada com en el d'altres localitats de l'Horta, proporcionant un marc adequat, planificat i ordenat que facilitarà el desenvolupament d'activitats industrials en un entorn mediambientalment òptim, allunyat de nuclis de població i estratègicament comunicat.

Ampliacion Poligono Industrial Moncada III