Sede de PEMSA PEMSA Contacto


 

 

 

Polígon Moncada III

La inauguració al juny de 1990 del tram de circumval·lació de València de l'autopista a7 de l'autopista del Mediterrani, conegut popularment com el "By Pass", ha suposat un esperó per a la instal·lació dels nous i moderns polígons industrials de Moncada en la fatxada nord del municipi.

Vista aérea del polígono industrial Moncada III
Vista aèria del Polígon Industrial Moncada III,
Al fons s'aprecia l'autopista de circumval·lació de València A7 (By Pass)

Es tracta d'un entorn prou allunyat del nucli urbà, dotat d'un còmode accés viari que facilita a les empreses allí ubicades un ràpid i còmode contacte amb els seus proveïdors i clients.

Este privilegiat emplaçament ha permés a l'Ajuntament de Moncada tant d'ordenar l'assentament de noves empreses en el terme municipal, com permetre la reubicació allí de les indústries tradicionalment situades en el nucli urbà de Moncada, oferint-los un marc idoni per al desenvolupament de les activitats industrials en condicions mediambientalment òptimes.

Vista del polígono industrial Moncada III


El Polígon III de Moncada, la inauguració del qual va tindre lloc el 18 de juny del 2001, concentra una superfície industrial de prop de 270.000 m2, estant instal·lades un centenar d'empreses que han generat més de 225 ocupacions directes.

El Polígon Moncada III compta amb una ordenada planificació i un disseny pràctic i funcional que han facilitat un ràpid i complet assentament d'empreses.

La composició de les empreses del polígon està formada per un mix industrial i de servicis equilibrat, integrat per empreses de Moncada així com per empreses provinents de la resta de la comarca de l'Horta i la província de València, atretes per la qualitat i disseny del polígon i la facilitat de comunicacions en el si de la comarca de l'Horta Nord.

Traduït en termes socials i econòmics, la posada en marxa del Polígon III ha suposat un impacte positiu quant al creixement de l'activitat industrial i de servicis de Moncada, amb el consegüent increment d'ocupació i riquesa en el municipi.

Ceremonia de inauguración
La cerimònia d'inauguració del Polígon Industrial Moncada III va tindre lloc el 18 de juny del 2001,
Comptant amb la presència del conseller d'Indústria i Comerç D. Fernando Castelló,
L'alcalde de Moncada Juan José Medien, el president de l'Agrupació Empresarial de Moncada
D. Francisco Giner, el Gerent de PEMSA D. José Ignacio Orero i la resta d'autoritats

Poligono Moncada III

Accesos Poligonos Moncada