Sede de PEMSA PEMSA Contacto


 

 

 

Demandants

1. Com pots accedir a un lloc de treball?

És molt fàcil, simplement omplint la FITXA D'INSCRIPCIÓ en les nostres oficines, adjuntant la documentació següent:

 1. Targeta de Demanda d'Ocupació (en el cas d'estar desocupat) o Targeta de Millora d'Ocupació (en el cas d'estar treballant), que has de sol·licitar en el SERVEF
  C/ Felipe Rinaldi, 42 València // Tel. 96.366.87.66
 2. Volant d'empadronament que cal sol·licitar en l'Ajuntament de Moncada
 3. Certificat d'estudis (Certificat escolar, Graduat Escolar, FP, BUP o COU, Diplomatura o llicenciatura, …)
 4. Carnet d'identitat
 5. Informe de Vida Laboral  (Tel. 901.50.20.50 opció 1)
 6. Si procedix: Certificat de discapacitat i/o qualsevol tipus de carnet professional (Manipulador d'Aliments, Conduir superior al B, …).

Una vegada tenim les teues dades, pases a formar part de la nostra base de dades, amb el teu perfil professional concret. Estes dades són guardades zelosament i actualitzats constantment, per a poder assignar-te un destí adequat al teu perfil laboral i personal i als teus interessos professionals.

2.  Què t'oferim?

 1. Tramitació de la teua demanda d'ocupació, incloent el teu currículum en la nostra base de dades per a facilitar-ho a totes aquelles empreses les ofertes de de les quals ocupació, que presenten en les nostres oficines, siguen del teu interés. En el moment que hàgem de cobrir un lloc de treball, que s'adeqüe a les teues característiques, et cridarem immediatament per a comentar-te les característiques del treball.
 2. Gràcies a la premsa laboral, oficines del SERVEF i altres entitats vinculades a la intermediació laboral, proporcionem informació a través del nostre tauler d'anuncis, d'ofertes tant laborals com formatives que per les seues característiques i accessibilitat et poden interessar. Així com, informació rellevant per a emprenedors interessats a crear la seua pròpia empresa.
 3. L'Ajuntament de Moncada a través de PEMSA-AME, posa a disposició dels desocupats, les accions OPEA, subvencionades pel SERVEF, que responen a un servici d'informació, assessorament i orientació en la busca d'ocupació.

3. Què esperem de tu?


Una vegada inscrit, és important que no oblides passar la revisió en esta oficina els mesos de d'abril i octubre, així sabrem que encara estes interessat que t'informem de les ofertes que rebem.
En qualsevol moment, pots exercir els teus dret d'accés, rectificació i cancel·lació de les dades. Recorda mantindre al dia les dades que ens has proporcionat a l'inscriure't, comunicant-nos com més prompte millor qualsevol canvi en els mateixos.
Per a la millora del nostre servici, és important que realitzes les teues queixes i suggeriments omplint un imprés que trobares en la nostra oficina.
Els demandants d'ocupació, sou la imatge d'AME per a les empreses usuàries dels nostres servicis
, per tant, esperem de tu serietat i correcció en el personal i qualitat en el laboral, preparat/a per a realitzar un treball determinat, amb capacitat d'adaptació, complint els horaris i atenent a les indicacions de l'empresa que decidisca contractar-te.

4.Informació del funcionament d'AME

 1. Una vegada inscrit/da, t'enviarem per correu al teu domicili una targeta (sol tardar uns dos mesos) per a passar revisió en esta oficina durant els mesos d´abril i octubre.
  Mentres seguisques interessat/da a romandre d'alta en l'Agència, no oblides passar la revisió els mesos indicats ja que, si no ho fas, l'ordinador et donarà automàticament de baixa.Si arriba el primer mes de revisió i encara no has rebut en el teu domicili la targeta, hauràs de passar revisió amb el teu D.N.I., no esperes a rebre la targeta.

 1. Bé en el moment de la teua inscripció, bé a través de cita telefònica, la tècnic de classificació i selecció de l'Agència, t'entrevistara per a extraure la informació que permeta ajustar el mes adequadament possible el teu perfil professional a cada oferta de treball rebuda.
  L'Agència oferix a les empreses dos possibilitats:
   - Que l'empresa siga la responsable de tot el procés de selecció (1) Quan rebem una oferta de treball que s'adapte al teu perfil, et cridarem per telèfon per a comentar-te-la i veure si t'interessa o no.
   - Que l'empresa sol·licite que la tècnic de l'Agència duga a terme la selecció dels candidats (2) Quan rebem una oferta de treball que s'adapte al teu perfil, et cridarem per telèfon per a citar-te a una entrevista de selecció.
  Si li interessa l'oferta (1) o si usd. Ha sigut seleccionat per la tècnic de l'Agència (2), nosaltres enviarem els seus dades a l'empresa i vosté haurà d'arreplegar en la nostra oficina la Carta de Presentació, que haurà de portar a l'empresa si esta li cita per a entrevistar-li. Esperarà que l'empresa li cride directament i li diga data, hora i lloc d'entrevista, en la que li firmaran la carta que haurà de tornar a esta oficina.
  Si l'empresa no li crida per telèfon en aproximadament quinze dies, pot passar per la nostra oficina, junt amb la carta de presentació, o cridar-nos per telèfon al 96.139.00.43, facilitant el núm. d'oferta que apareix en la Carta de Presentació, per a informar-se sobre l'estat de l'oferta.


IMPORTANT:
No estas obligat a acceptar cada oferta d'ocupació de què se t'informe per telèfon des de l'Agència o per a la que sigues seleccionat. Preguem ens indiques abans de mantindre l'entrevista amb l'empresa, els motius del teu rebuig per a no tornar a cridar-te en ofertes semblants.
L'Agència Municipal d'Ocupació no realitza cap tipus de contractació, som un servici d'intermediació. Per consegüent, no podem obligar a les empreses a què entrevisten tots els demandants d'ocupació que els enviem, ni podem influir en la decisió de contractació de les empreses.
És a dir, no sempre que et cridem de l'Agència per una oferta d'ocupació i/ o entrevista de selecció, és segur que l'empresa et vaja a cridar per telèfon per a entrevistar-te i/o contractar-te.
 1. Tots els dies es publiquen en el Tauler d'Anuncis les ofertes d'ocupació rebudes de les oficines d'ocupació de Felipe Rinaldi (SERVEF), d'estes ofertes no seràs avisat per telèfon, hauràs de consultar-les personalment després de prendre nota de la direcció o telèfon que aparega en el tauler.
 2. Els dilluns adquirim els següents periòdics que també pots consultar: Tragí, llevant (suplement ocupació), províncies (suplement ocupació) i Expansió. I a partir dels dimarts els periòdics que pots consultar són: Mercat Laboral i Forma Ocupació.
 3. En el Tauler d'Anuncis es publiquen ofertes de cursos, tallers i informació general, que igualment podràs consultar en funció del teu interés.

tablon